Webdesign Tilburg

Ik woon in Tilburg en was opzoek naar een bedrijf dat deed in webdesign Tilburg. Na wat rond te surfen op internet en wat rond te vragen ben ik uiteindelijk verwezen naar PDK Marketing in Kaatsheuvel. Ik heb van verschillende klanten van mij erg goede reacties gehoord en was zelf ook erg benieuwd dus ik nam contact op met het bedrijf.

Ik heb contact opgenomen met PDK en heb  de man aan de telefoon uitgelegd dat ik een website wil hebben met zoekmachine positionering daar bij. Ook ben ik opzoek naar een hoster van de website.  De medewerker heeft aangegeven dat een website altijd een maat werk product is en graag een keer langs wou komen om alles door te spreken om zo te kijken wat mijn wensen zijn.

In het gesprek heb ik uitgelegd dat ik een product verkoop waar veel concurrentie in is en dat het dus belangrijk is om een goede website te hebben om zo goed te concurreren.  De website moet goed werken op mobiel en tablet. Ook moet er in de site een auto mail knop en telefoon knop zitten om zo snel contact op te nemen. Ook moet er op de site een duidelijk overzicht zijn het assortiment en ze moeten hier meteen een offerte kunnen aanvragen.

Tot nu toe ben ik echt  tevreden over PDK Marketing en ben er zelfverzekerd van dat de site echt super mooi word.  Ik ben top op heden erg netjes geholpen en behandeld en kan  erg goed met het personeel opschieten. Van mij krijgt PDK Marketing echt een dikke pluim omhoog.