sharepoint training

Tip: sharepoint training

sharepoint trainingMijn werkgever vertelde me een tijdje geleden dat we met een nieuw programma zouden gaan werken. Het programma waar hij mee wilde werken heette Sharepoint. Dit schijnt een erg goed programma te zijn maar het is in het begin wel lastig om het onder de knie te krijgen. Omdat dit lastig kan zijn geeft AVK een Sharepoint training die ervoor moet zorgen dat het moeiteloos gaat.  Mijn baas wilde dit dan ook gaan doen voor het hele personeel. Mij leek dit wel interessant omdat ik het belangrijk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen. Buiten dat is het erg goed voor het bedrijf omdat je via dit programma sneller kan werken. Dit programma gaaterg goed samen met Office.

sharepoint Inmiddels hebben we de Sharepoint training al gehad en kan ik jullie vertellen dat dit een echte aanrader is. De training is goed geregeld en je krijgt hier inderdaad veel handige tips.

Werken met dit programma gaat nu moeiteloos

Sinds we de training gehad hebben gaat het werken met dit programma echt moeiteloos. Mijn baas vertelde me zelfs dat de productiviteit echt enorm is gestegen en dat is natuurlijk super. Voor mijn baas is dit in ieder geval een goede investering geweest, daarom deel ik dit graag met jullie. Lijkt je dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info.training