energie-licht

Vergelijk je energie op Energievergelijker

Mijn dochter gaat binnenkort samenwonen met haar echtgenoot. Het is natuurlijk erg moeilijk voor haar om na een lange tijd haar ouders te verlaten. Ze heeft een huis gekocht met haar echtgenoot. Ze vroeg aan mij wat nou eigenlijk het beste is voor haar op gebied energie-vergelijkenvan energie. Ik adviseerde haar om te gaan opzoeken naar Energievergelijker op google.

Een aanrader

Energievergelijker heeft een fantastische website waarop je kunt kijken hoeveel je nou eigenlijk verbruikt. Waarvoor je eigenlijk betaald. Je kunt heel erg makkelijk je energie verbruikskosten vergelijken met diverse energie providers over heel Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en huisnummer in te vullen, aangeven hoeveel je jaarlijks gebruikt aan elektriciteit / gas en met hoeveel mensen je woont.groen-stroom

Ik raadde mijn dochter eerst aan om op de website te kijken waar je verschillende energie providers kunt vergelijken. Ze kwam tot de conclusie dat NUON wel voor haar de beste zou zijn in een nieuw gekochte huis. Kortom is het een echte aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Ik heb zelf jarenlang gewerkt bij de NUON klantenservice. Dus ik had al veel ervaring op het gebied van energie. En wist dat NUON een goede service aanbiedt.

Contact

Mijn dochter en ik zijn langs geweest bij NUON op kantoor wat toevallig bij ons om de hoek was. We kwamen uiteindelijk thuis met een succesvolle deal. NUON heeft aardige medewerkers en staan altijd open voor het beste voor jou.